Wij zijn benieuwd naar uw mening !

Menu

A- A A+

Ontdek hier onze heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Wij serveren deze op authentiek Italiaans wijze, meer specifiek zoals deze in de geboortestreek (Liguria) van Renzo Mela en zijn chef kok bereid worden. Wij zijn ervan overtuigd dat onze gerechten en desserts u aangenaam zullen verrassen en wensen u alvast een smakelijke en amusante avond toe in ons gezellig kader. Wij hopen van harte dat de kunstzinnige keuze van onze gastheer bijdraagt tot een geslaagde middag of avond.

 

Gerechten voorafgegaan met een "* "zijn vegetarische gerechten.

 

Chef de cuisine is deheer Jean-Philippe Delecourt.

VOORGERECHTEN
Italiaanse antipasto misto € 16
Sardines van Concarneau met Sardijns herdersbrood en citroen € 16
* Iraanse osetra imperial op blini's met zure room en Russisch ei € 23
Salade caprese van coeur de boeuf-tomaat, buffelmozarella, oregano en ansjovis € 15
Carpaccio van met zout en suiker gemarineerde zalm met dille, julienne van venkel, stracchino € 16
Carpaccio van Bresaola met avocado en stracchino € 16
Gegrilde octopus op puree van witte bonen uit conio met Taggiasche olijfolie € 16
* Bruschetta met coeur de boeuf-tomaat op de wijze van Il Magnifico € 13
Parma- of Serranoham met het mes gesneden € 17,50
Vitello tonnato alla piemontese met kappers van Pantelleria € 15,50
Rundercarpaccio (handgesneden) met zwarte truffel uit Alba, parmezaanschilfers en Ligurische olijfolie tartufato € 16,50
Tartaar van rode tonijn met burrata, kerstomaatjes, basilicum en pane carasau (dun Sardinisch brood) € 16
Salade van octopus op mediterraanse wijze met Taggaische olijfolie extra vierge € 16
Burrata van buffel met zwarte peper uit Madagascar en rucola € 16
Mosselen uit hangcultuur met vermentino van Ligurië, sjalot en peterselie € 15
Pasta's
* Risotto met Parmezaanse kaas en zwarte truffel uit alba € 18
Risotto met saffraan en scampi, chips can courgette € 16,50
Risotto met zeevruchten van Tigulio € 18
* Ravioli van ricotta en tomatensaus met komkommerkruid en basilicum van Ligurië € 15,50
* Plin delle langhe (huisgemaakte ravioli uit piemonte) met fortina, zwarte truffel uit Alba, boter en saliesaus € 17
Spaghettie mùet venusschelpen, look van Vassalico en bottarga de mulet uit Sardinië € 17
Spaghetti all'emiliana, ragù met Barolo € 15,50
* Spaghetti met tomatensaus en basilicum, met olijfolie extra vierge van Ligurië € 14
Linguine met pesto alla genovese, scampu en Sardijnse pecorino € 17
* Penne all'arrabiata met zachte peper uit Sicilië en pilipili uit Kenia € 14,50
Penne met gerookte zalm, peren, vodka en rode uitjes van Tropea € 16
Hoofdgerechten - vlees
Rundstagliata "Txogitxu Basque" met kortgebakken seizouensgroenten € 27

Steak tartaar "Txogitxu Basque" à la tropézienne, salade en ovenaardappelen

€ 24
Lamscarré met mosterd en peterselie, gratin dauphinois € 28
Haantje à la diable met aardappelen en pikante saus € 21
Kalfslever alla veneziana met selderpuree € 22
Runderfilet "Txogitxu Basque" Rossini, croutons, spinazie, verse ganzenlever uit Périgord en saus van oude marsala € 31
Gegrlde runderfilet "Txogitxu Basque" , Salade en ovenaardappelen € 29,50
Côte à l'os "Txogitxu Basque", salade en ovenaardappelen (indien voorradig) 2 cvt € 70
Escalope van kalfsvlees met citroen uit Sorrento € 23
Escalope van kalfsvlees alla milanese, pasta met tomatensaus en Parmezaanse kaas € 22
Hoofdgerechten - vis
Siciliaanse tonijn met mirepoix van groenten en groene mosterdsaus € 25
Fish and chips van kabeljaouw met pommes sautées en tartaarsaus € 24
Noordzeetong op de plank en beetgare groenten € 29
Zalmmoot met bieslooksaus en peterselieaardappelen € 23
Op plaat gebakken Calamar met gegrilde seizoensgroenten € 24
Supplementen
Gebakken aardappelen (look en rozemarijn) € 3
Pasta € 4
Gemengde sla € 4
Gemengde groenten € 5
Gegrilde groenten € 5
Sla van tomaat coeur de boeuf en rode ui uit tropea € 6
Desserts
Wittamer chocoladetaart, een exclusieve creatie voor Il Magnifico € 11
tiramisu in coppa € 8,50
Pavlova met rood fruit, meringue en frambozensorbet € 10
Spaanse ijscoupe met meringue en amarenokersen in siroop € 9
Baba met limoncello en banketbakkersroom € 10
Verse fruitsla € 11
Sorbet van het huis ( limoen - framboos - aardbei ) € 8
Dame blanche met zwarte Callebaut chocolade en slagroom € 9
Coupe aardbeien met room en coulis € 10
Panna Cotta met Salidou-caramel en praliné € 9
Crème brulée € 8,50
Moelleux met zwarte chocolade en vanille-ijs € 9
Affogato met koffie € 8
Colonello (citroensorbet met vodka) € 8